Skratt-tips

Om det är något vi är experter på så är det banne mig att skratta. Vi kan ha roligt åt vad som helst eller ingenting. Sen vi började umgås måste vi ha förlängt vår livstid med det dubbla... Under de senaste dagarna har åtminstone 2 viedoklipp spelats in som redovisar våra sjuka kvällar och galna humor.

Jag var ju skitglad nu när jag kom hem, efter alla andningssvårigheter pga. för mycket skratt. Sen öppnar man mailen och får reda på slutbetygen... usch. Aja, ska försöka att bli lite glad innan det blir dags för att sova.

Juste! Tipset... om du har extremt tråkigt, eller roligt och bara vill ha roligare. Fördel är att ha trevligt sällskap av en fillur med en gnutta humor, eller som bara låter roligt när den skratta. Lägg er på rygg i en säng, eller eventuellt en soffa. Lägg er så att era huvuden sticker ut över kanten och hänger fritt ner. Börja då att skratta, bara försök, behöver inte ens vara helhjärtat... Det går inte att sluta. Känns som ett gratis ansiktslyft när man väl ligger platt på marken av utmattning. Varning, ta det försiktigt om du lider av andningssvårigheter eller är totalt weird, crazy och galen som Piff. Hostatacker kan också vara en vanlig följd.
Skratta på så gott det går!
Puff

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback