Fylld

Lite uppdatering. Plugget tog över mina tankar, min hjärna, mitt liv och min själen under helgen... usch vad deprimerande. men nu är det sista provet över för detta läsår. Om jag inte ska räkna den jäkla "MEP-dagen" jag har när resten av skolan är ledig eller tar studenten. Och jag måste prestera bra den dagen för att höja mitt betyg, usch man orkar ju bara inte. Hur som helst. Terminens projektveckor är nu inledda. Lite flummigt sådär och väldigt passande för hur skoltrött man är. Vi har fått i uppdrag att studera Stockholm, vidga vårt perspektiv. Lärarna använde sig av orden: Identitet, Kultur och Mångfald. Min grupp gav sig idag iväg ut till Rinkeby och Tensta...and now i'm speechless. Jag skämms över att ha skrivit ett prov om detta ämne i måndags, känns nu som att jag då inget visste. Men idag har jag själv fått studera och uppleva de segregerade områdena media tidigare beskrivit mig. Jag är för överfylld för att berätta ^^ kan bara säga att jag är tacksam över att få denna upggift och att jag faktiskt ägnat en tanke åt att flytta dit. Men nja... ååhhhh jag får berätta mer en annan gång. För nu ska jag trycka i mig några av de underbara jordgubbarna jag och piff köpte härom dagen. Btw. jordgubbarna i Tensta kostar mindre än hälften så mycket -_-  åk dit....
Kram på er
Piff

Going crazy

Känner mig fylld av kreativitet som bara vill spruta ut. Eller så är endast mitt sinne sugen på att vara stolt över att producerat något kreativt. Spelar ingen roll.
Jag ska försöka sätta igång. Först blir det nog en snabb dusch, varit ute och power walkat lite med morsan, sprang några svängar också. Vågade inte springa för länge, förkylningen är ännu inte helt borta. Jag måste bara säga att jag för en gångs skull är riktigt stolt över henne, hon har gått ner så mycket i vikt nu, nästa år ska hon banne mig springa tjejmilen med mig! det beordrar jag. Piff dissar ju i år.. tyvärr. Men hon är ju inte lika envis och optimistik som jag ^^

Jag vet inte, men kanske har denna hemska dag gjort mig glad. Minus negativ=positiv. Som matematiken säger. Matte-provet idag gick ju i och försig åt helvete. Men jag satt där och blev överlycklig för att jag kom på ett G-tal, tills jag insåg att det var sorgligt. Men trots min uppgivenhet kom jag att tänka, vad fan, varför ska jag grina över lite matte? Jag kommer ju inte faila i livet bara för att jag misslyckades med ett fjuttigt matte-prov. Det finns inget som kan hindra mig ifrån vad jag vill göra, vad nu än det kommer att vara. Det är ibland roligare att ta småvägarna istället för motorvägen, om någon förstår vad jag menar. Inte ens jag gör ibland! Vilket är underbart.

Nä, som jag har kladdat i hela mitt mattehäfte: I wanna do something stupid!
får se om det blir något ikväll.  
Puff

Sorgliga ekorrar

Insåg just hur sorgligt det är att vi kommenterar våra egna inlägg... även hur jäkla ensam jag känner mig just nu >_< borde kanske lägga ut en kontaktanons här. eller kanske inte...

Juste! nu koma jag på en sak Amanda berättade för mig. Jag försöker undersöka om det är en fördel att vara lång eller inte. Såhär ser det ut just nu:

Långa människor är:
(Positivt)
Smartare
Mer kreativa
Folk ser bokstavligt inte ner på en
Man tjänar mer generellt mer pengar (Marcus som sa, förmodligen någon som undersökt.)
(Negativt)
För varje centimeter man blir över 1,65m är chansen man träffar någon 5% mindre. (det innebär inte att när man är 185 så är det 100% att man inte träffar någon. Jag tyder det som att man tar 5% av den nya procentsatsen. Nu är jag ute på hal is... osäker vad jag pratar om.)
I Love to be tall ^^ och vafan, klart att jag kommer träffa någon... nångång. Jag överlever tillsdess för jag är.. kom inte på något bra... 
Puff



The King Has Returned!

Yes, det är sant. Jag är tillbaka allihopa! Min käre vän Puff har lagt ut ett och annat stycke nu och jag känner mig totalt efter, men jag kommer att komma ikapp... någon gång. Måste faktiskt erkänna att jag inte har läst Puffs senaste tankar (såklart så är dom säkert inte vettiga, men men...).

Det finns ingen ursäkt för varför jag inte har skrivit, men det har bara inte blivit så, men nu kan alla njuta av Piffs tankar också (som inte heller är särkilt vettiga, men dom kanske är någorlunda intressanta iaf).

Okej, men nu ska vi move onto other business: Igår fick jag reda på att personer med psykiska störningar är allmänt mer kreativa än vanliga människor. Det är någonting forskare har forskat fram, men tycker docka att det troligen finns lite viktigare saker att forska fram än det här och att dom borde forska mer om bot mot cancer och aids och sånt, men det är ju fortfarande lite intressant. Jag tyckte att detta passade mig och Puff väldigt bra.
Vi snackade om kreativitet igår på bussen, hon och jag, och hon sa då att hon tyckte att hon var väldigt kreativ. Jag svarade förstås, "Ja, men du tar ut din kreativitet på dåliga idéer...", vilket är smått sant :) Jag är nog faktiskt också ganska kreativ, men problemet är att jag inte kan göra någonting med det. Jag kan varken sjunga (ooh, ni vill inte höra mig sjunga!), måla, spela ett instrument eller... ja vad mer finns det? Jag kan väl dansa lite smått sådär och sen kan jag skriva också, men det är inte så spännande. Men jag har ju också min teater, och det är jag (förhoppningsvis) bra på.
Jo men kreativitet är bra att ha. Att vara kreativ är bra. Så var glad om du är kreativ och omfamna det :)
Kramar från Piff!
(ni får ursäkta att det inte är så många mellanrum, men det verkar inte funkar, jobbigt, men sånt är livet)

SPANK AN ASS DAY

Jag glömde säga att det är: SPANK AN ASS DAY! Översättning(google-translate):Spank en åsna dag.
Min översättning: Daska en röv -dagen!
wieeee!
Jag satsade på Amandas fina (alla barn titta bort) sexiga römpa ;) 
Se till att ni hittar någons att spanka, för Facebook's ord är lag!

Puss Puff

Äter råttor, paddor och ormar...

Sitter och frossar i mig chokladbollarna som jag gjorde igår. Eller negerbollar som det stod i receptboken, den var i och försig tryckt 1978 eller något sådant. (hoppa över till nästa stycke om ni vill inte ta en tripp in i mina obegripliga tankar ^^ ) Jag har tänkt på det där med att det skulle vara diskriminerande med ordet neger. Visst det omvanldades till mer av en förolämpning, men vi har nu istället valt att kalla något vi älskar till negerboll. Det gäller att försöka koncentrera sig på det positiva, som jag sagt tidigare. Annars får vi ta och jämföra, hur kul är det att bli kallad vit? Man säger ju vit-choklad, och det är ju den billigaste chokladen, resterna efter den mörka. Och nu ska vi inte kalla vit choklad för vitchoklad? utan måste säga kakaosmör-choklad? Äh, lägg av, idag får mina chokladbollar heta negerbollar bara som en protest. Det gäller att lägga saker bakom sig, kunna skämta om sådant som varit allvarligt. Vi kan ju inte gå runt och vara sura hela livet, lev i nuet. Som ett litet tillägg på denna trevliga monolog; syrran bakade ju tiger-muffins. Dom får idag istället heta latino-muffins :D

Sådär ja, jag sitter och frossar i mig negerbollar, berget krymper. Tyvärr kommer jag straffas för detta senare i helvetet. Jag kommer att tvingas äta råttor, paddor och ormar - fy fan! Men det räknas säkert som någon delikatess någonstans i världen, bara den tilllagas på rätt vis. Fast frosseri har nog det lättaste straffet av de sju dödssynderna. Detta är straffet för högmod (kopierat från wikipedia):


Rådbråkning är ett avrättningssätt där den dömde avlivades genom att lemmarna krossades. Oftast skedde detta med hjälp av ett hjul (rådbråka från tyska Rad, "hjul", och brechen, "bräcka") varefter kroppen sedan flätades in i hjulet. Ursprungligen skall den avrättade ha placerats så medan denne ännu var i livet och sedan kunnat få lida i flera dagars tid innan döden inträdde. Den dödes kropp, på hjulet, skall sedan ha utställts till allmänt beskådande.

Ordet används stundom synonymt med stegling, vilket i striktare mening endast avser uppfästandet, rådbråkning krossandet av lemmarna. Uttrycket stegling och rådbråkning omfattar då bägge delarna.

I Sverige tillämpades avrättningssättet för sista gången år 1733. Fram till 1835 kunde man vid förbrytelser mot skeppsbrutna dömas till straffet.


 

 

Samhällets värderingar måste ha förrändrats eller något, för att något sådant skulle förekomma idag känns omöjligt. Men våra medkänslor för varandra kan egentligen ses som en svaghet, något vårat intellekt givit oss. Ber om ursäkt att jag spårar, men det är jag som bestämmer exakt var det här tåget ska gå. 

Tut tut, nu tuffar jag vidare. Ska gömma dessa negerbollar och fokusera på mina studier. 
Puff

 


Dagens konstaterande

Att börja dagen med ett fyra timmar lång matteprov låter ju inte som den optimala morgonen. Men lägg till 1½ timmas mattelektion på det direkt efter. Underbar dag.... suck.
Men man ska ju försöka koncentrera sig på det positiva, behövde inte stanna på samhällslektionen utan fick möjligheten att gå hem och göra motsvarande upggift hemma. Tveksamt om det kommer att hända, men nej det är dags att ta sig i skinnet den här veckan. Sätta på sig hårdhanskarna och handskas med dessa tsunamivågor av prov och inlämningsuppgifter.
Hur som helst, dagens konstaterande: Att man tröttnar på människor när man pratat tillräckligt med dom för att dom ska lyckas förstöra ens egen vission... lång mening :)


Jag kan erkänna att jag är en person som nog chattar nästan lite väl mycket med främmande människor över nätet. Men jag tycker det är underhållande, intressant och spänande. Ett utmärkt och lätt sätt att träffa människor, som man förmodligen annars aldrig träffat. Fördelen och nackdelen med denna funktion är att man får chansen att själv skapa sig en vision av personen, en som man tycker mycket om. Sen pratar man mer och mer... och tillslut säger personen något som strider mot ens egen vision. Och allt säger bara poff! och plötsligt saknar du personen, samtidigt som den finns där mitt framför näsan på dig, men det är inte samma sak längre... Who knows what I am talking about? ^^

Kram på er.
Puff

ggulp

Kom precis på, om man läser plugg baklänges så blir det gulp. Vilket är den engelska översättningen av att svälja häftigt. Sådär som man gör när man tänker "oj, shit läskigt".
Så är det tusan... usch för plugg. Hoppas att allt går fint för er som sitter och läser till Matte B nationella imorgon.
Lycka till!

Kram Puff

Båtturen i stockholm

Är nu hemma igen efter en fantastisk dansuppvisning. Blandat med ballet, show, jazz, stepp, hip hop, magdans m.m. Och dagens funderare har nu blivit: Om en tjock kvinna blir gravid, syns det då? Inga vidare kommentarer...
Var jätteroligt att träffa alla igen, konfa-kompisarna träffar man inte varje dag. En av dom har jag inte sett på över ett år. Riktigt mys var det i varje fall. The curly-girls var gathered once again! 

Jag har väl halvt utlovat lite bilder från båtturen så får bli några få nu. Har sett att det ligger mängder ,ed hemska bilder på mig uppladdade, men ni får bara se en av dom :
Håret blir hemskt i fartvinden.... ska sluta komma med bortförklaringar... hej :)
Kram på er alla!
Puff

mer av min weirda dröm...

Jag kom på lite mer av drömmen. Jag var ute och gick med pappa, han var lite segare än jag, och trött. Så han skulle stanna och vila vid en sten. Den var som ett avlångt ägg och kunde lätt rulla, och det började den göra. Åtminstone svikta. Han bröt armen, och befann sig plötsligt på en fotbollsplan med småttingar, och där var någon av mina gamla klasskamratater och han hade stukat armen tror jag. Hur som helst, jag som såg allt detta uppifrån en höjd, kutade ner för backen, det kändes som att jag flög ^^ och sedan försökte jag ringa ambulansen... men det var så hög ljudvolym att jag först inte hörde något. Sen minns jag inge mer... 

Dags att börja förbereda sig för att ge sig av. Kanske sno en av syrrans nybakade muffins också. 

Kram Puff

Sveriges undergång

Drömde en lite annorlunda dröm i natt, som jag för en gångs skull kommer ihåg någolunda. Det kom en polsk armé med en diktator i spetts vid namn Jo. De hade avslöjat att de skulle spränga stället där jag bodde (som också var min skola...weird) och materalistisk som jag var skulle jag ju samla ihop alla grejer. Men dom sprängde någon annanstans istället. Sen så tog dom över hela samhället. De gick på någon gata och alla människor ställde upp sig på led under hot av att bli skjutna. Och plötsligt kommer kungen ut ur skogen efter någon promenad och en general stack en kniv i honom för att han inte skulle "hamna i fel händer", men det var så skumt i min dröm så jag ångrade och lät honom leva. Sen hände det lite saker... men jag väcktes :( och minns inte mer... suck... ville ju veta hur det skulle gå. Känns faktiskt inte som att en sådan situation skulle vara omöjlig ^^

Jag har ingenting emot polacker! det råkade bara vara så i drömmen.... eller så ligger det i mitt omedvetna... usch. Nej jag har inget emot polacker.
Har nu spenderat morgonen med att städa, såg förjävligt ut, kunde knappt se golvet pga. alla kläder. Men nu ser det nästan superfint ut! wieee.

Ska dra ett litet skämt som jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag tycker att det är kul eller inte. Here it comes:

Varför kan man inte flyga till USA?
För där finns Alaska.

Kram puff

Underbar dag <3

Idag(igår) fyllde min kära vän Joe's flickvän år. Som jag självklart också lärt känna, mysiga Annie :D
Och för att vara så snäll och söt som hon är så bjöd hon hennes nära vänner (jag inkluderad, wieee) på en båttur i stockholm med middag och dricka. Det var jättetrevligt/mysigt/roligt. Härligt att umgås och träffa lite nya och äldre människor med omväxling från plugget... och kunde vi ha bett om finare väder? tror knappast det... underbart! Och jag höll min fars löfte och rörde inte vinet. Men det serverades ju annat också ;) 
Helt frisk är jag dock inte än så blev att ta det lite lugnt när gänget skulle dra vidare till några andra ställen vid midnatt, så jag fick mig en trevlig nattpromenad hem från bussen. Är det bara jag som älskar att åka kommunalt under natten?

Började dock dagen med att plugga matte i 5 timmar, blir samma visa imorgon. MVG here I come! fingers crossed. 
Juste, imorgon blir det ju också att ge sig iväg och kolla på en av mina gamla konfa-kompisars dansuppvisning. Borde kolla upp det där, vill ju inte missa något.

Hoppas ni haft en minst lika härlig dag som jag :)
kram 
Puff

ps. kan kanske vara gullig och lägga upp någon bild från ikväll senare, först måste jag få dom, eller förmodligen, någon lägga upp dom på facebook >_< aja... tjing tjong.

Kläm-slem-dag

Vakna imorse utan feber men halsen var värre, ska inte gå in på några detaljer. Sov till längre än 12 och väcktes av en besviken pappa som kommit hem från veckohandeln ihop om att finna mig djupt inne i biologi arbetet. Men men... tyvärr har jag inte fått bilderna av resultaten som jag kräver för att skriva det, trots att piff lovat skicka dom idag (trodde tusan inte att du mena på kvällen) ^^

Nu känner jag dock att jag varit duktig efter att ha studerat matte fokuserat i ett antal timmar, blir till att fortsätta när jag babblat klart här. Mycket att göra, ska ju kunna hela två mattekurser till nästa vecka.... usch...
Dags att röra på sig, får klaga lite mer, lite senare :)
Kram!
Mohahaha nu blir ni alla sjuka! -_-'
Puff

Raaaaaaiiiiiiiin!

Om jag inte hade varit sjuk, så hade jag sprungit ut barfota ut i ösregnet. Bara skutta runt och låta dropparna slå ner i mitt ansikte och bli helt genomvåt. I och försig, om jag nu inte hade varit sjuk, så skulle jag nog bli. Men det är min fetisch. Nä jag skoja... det är bara ett av mina konstiga beteenden. Känns som att vattnet bara spolar bort alla bekymmer... okej nu börjar det låta för freaky. Try it sometime ^^
Detta är två melodisnuttar som jag just nu spelar för mycket :/ inte alls riktigt det som annars brukar spelas i mina hörlurar. alla svenskar har väl nu spotify...fattar inte hur detta funkar, borde ta en kurs av Piff. Hur som helst, underbar låt, verkligen! Så var inte lat, utan kopiera adressen.
http://open.spotify.com/track/5Z4fyt1z6xpVJfxyvBdj1F
Hoppas alla har en trevlig kväll/natt.
Kram på er
Puff

Insnöade svenskar

Ligger nu hemma och är sjuk, får absolut ingenting gjort, detta kunde inte ha kommit mer olägligt med långhelg och allt. Hur som helst, har nu tittat på detta klipp ytterligare en gång, vilket bara får allt att kännas ännu mer hopplöst. Om jag har förstått rätt, så blev han utsedd till årets talare 2007. Titta och lyssna och försök inte försvara dig... öppna båda ögonen.

Lööve is in the air!

Halloj allesammans!
Jag måste bara säga att idag kände man att det snart var sommar, men den skulle gärna komma lite fortare. Solen sken, fåglarna kvittrade, killarna gick i shorts och löööve is in the air. Jo, dagen var fin, men ämnena som diskuterades var inte det. Okej, jag kanske låter lite mystisk, men let's just say this:
En viss person har börjat date-a en annan viss person och de är ett väldigt otippat par om man säger så.

Mer än så behöver ni inte veta eftersom ni inte känner de här personerna.

Förutom hela den chocken så var det faktiskt en ganska så bra dag. Solens strålar gjorde att hela dagen blev mycket bättre + att jag och Puff hade väldigt kul ute på studsmattan på eftermiddagen :)
Dagens händelser (och föregående händelser) har fått mig att inse att tonåren är fyllda med drama, och fånigt sådant också. Medan kropparna växer och mognar så blir vi ännu mer barnsliga. Hormoner + mogna kroppar + barn är INTE en bra mix. Alla konflikter som jag har stött på under det senaste året har varit antingen om att ena kompisen har gjort fel eller så är det kärleksproblem. Jobbiga föräldrar bidrar inte till det hela. De skriker på en och gör så att man mår ännu värre än vad man gjorde innan. Varför dom gör som de gör fattar jag inte, eftersom de alla har varit tonåringar och förhoppningsvis så kommer de ihåg hur det var. Mn det är en utav livets underliga frågor, som man troligen inte kommer att få svar på...
Jag hoppas att alla tonåringar som läser detta fattar att life goes on och man går bara i gymnasiet i 3 år. Efter det så är man helt fri.
Kram från Piff
If you are young and you drink a great deal it will spoil your health, slow your mind, make you fat - in other words, turn you into an adult.

Smakupplevelser

Jag har kommit att inse att ni (om nu någon) som läst våra hittills relativt få inlägg, måste få bilden av oss som otroligt tråkiga och rastlösa människor. Förmodligen har ni mer rätt än vad vi vill medge...
Hur som helst, vi har ändå lite av en gemensam hobby som vi startat, vi älskar att köpa onyttigheter på ICA (blir ofta Hemköp, vi har ju jämfört priserna ^^).

Våra tre (+1) senaste upptäckter har varit:


Marabou Passion - med passionsfrukt och chili
Piff får gärna fylla i, men mina smaklökar är alltid öppna för nya förslag, specielt från marabou (polka tänker jag då inte röra, usch). Dock kan jag väl inte säga att det var den bästa upplevelsen, men den var behaglig att äta och fördelen med den var att jag lät bli att trycka i mig hela direkt. Om jag minns rätt så räckte den hela kvällen, ett under. Kan ju ha berott på att vi även hade mängder med lösgodis... Hur som helst, värd att smaka, men tack för att det endast är en limited edition.  


Olw:s Sourcream & Sweet Chili Chips

Dessa chips gick åt ordentligt på festen för någon helg sen. Vi provade igen i fredags för att åter en gång fastställa dess duglighet. På två personer blev det dock lite svårt att sluka en hel påse. Dessa chips skulle jag vilja kalla vätskekrävande. Det är för en gångs skull lite fart i chilin (försöker att inte överdriva) och det blir intresant med sourcreamen. Vanligtvis brukar ju sourcream & onion vara en storfavorit. Sourcream & Sweet Chili's smak påminner mig mycket om riskakor. Minns inte riktigt vilken smak, men skulle slänga ut mig en gissning på riskakorna med ostsmak. Väldigt goda i alla fall, åter en gång, något man inte vräker i sig mängder av. Och med en Onion-dipp's simpla smaker skapades en fin balans och kombination.


Delicato's Blåbär & Hallonmazarin

Jag förstår inte varför det godaste av dessa måste vara den dyraste, och dessutom ta slut fortast! Denna mazarin var helt enkelt underbar. Den smakar inte alls lika konstgjord som så många andra och blåbären och hallonen (var nu än dom tog vägen) passade perfekt in. Mazarinerna tillhör den Officiella Bröllopsserien- "säljs till förmån för Kronprinsessparets Bröllopsstiftelse, vars syfte är att motverka utanförskap och främja god hälsa bland barn och ungdomar i Sverige." Efter att ha läst det känns hålet i plånboken mindre (ja, jag vet att det var du som betala piff >_<). SMAKA! gooooooott

Något jag ensam idag smaka:

Marabou's Kokos-rulle
En besvikelse... det borde väl inte vara så svårt att göra något gott med choklad och kokosflingor? Mina smaklökar tycker i varje fall att detta var ett misslyckande. Köp en bounty eller kokosstångarna i lösgiodishyllan istället. Turligt nog är även denna en limited edition.


Tänk på att borsta tänderna och ät inte dessa onyttigheter i lika stora mängder som vi ^^
Kram på er alla!
Puff

Flower Power

Har märkt att min kära vän har lagt ut två seriösa (eller, ja...) inlägg, och jag har bara lagt ut ett inte så seriöst inlägg, så ja, jag känner mig lite efter faktiskt, så här kommer ett av mina härliga inlägg till er, världen.

Jag har haft en väldigt produktiv dag idag måste jag säga. Naglarna är filade, fötterna är fotbadade, Vampire Diaries är läst och sist men inte minst Vampire Diaries är klar kollad. Hela dagen har känts som en söndag; vädret har varit tråkigt, haft inget och göra och jag har inte träffat någon annan än brors kompis. Känns lite tragiskt, men nu ska alla som läser detta sätta på deras Spotify-s och söka på "60s Greatest Moments". Jag fattar inte riktigt vad alla har emot 60 talet. Jag menar, visst jag var inte född då, men det verkar som en riktigt schysst era. Vi har flower power, färger, underbara bilar, peace, love ... HIPPIES! Så här kommer en bild som hyllar 60-talet och dess tillgångar:
Flower power bus som hyllar 60 talet :)
You've got to love the 60's!

Kram från Piff

Why do you build me up  
Buttercup baby just to 
let me down  
And mess me around 
And then worst of all 
You never call baby 
When you say you will 
But I love you still 
I need you  
More than anyone darlin' 
You know that I have from the start

Söndags tristess...

helgen är snart slut, suck. Lyckligt nog blir det lång-helg den kommande veckan, sorgligt nog är detta början på en flod av nationella prov och alla andra möjliga prov. Prov på självkontroll, diciplin och vilja, koncentration och angagemang. Börjar nu inse att om jag hade pluggat spanska lika ordentligt som jag gör nu, under ett helt år, så hade jag nog babblat flytande idag. usch, jag hatar "om", va fan, nu är det som det är... och ångrar jag något? nej! önskar jag nu att jag gjort annorlunda? ja! 

Till råga på detta så ska hela familjen ikväll över på middag till våra "nya" grannar, som tog över min närmsta barndomsväns hus, förra sommaren. Förargligt, men jag förstår dom, deras nya hus är underbart. Hur som helst, det blir första gången jag får se hur huset numera ser ut på insidan. Ska bli trevligt, men anledningen till att jag la till ett "till råga på detta" är för att jag är rädd för att festen jag hade här förra helgen ska komma på tal. men jag är bra på att babbla, bevisligen...

Kanske dags att fixa till sig lite då, ser ut som en drogad elefant med lejonman.

Kram, Puff!

Dåliga vanor...

Jag kan ju inte vara sämre, utan måste ju också få slänga iväg ett inlägg innan jag ger upp kampen mot morgondagens ankomst. Jag har dock insett att klockan nu börjar närma sig 4, och tyvärr är detta inte längre någon ovanlig syn. Börjar undra om jag sover BETYDLIGT mycket mindre än andra människor i min ålder. Men vad kan jag säga, jag är en natt människa... Jag har börjat komma att följa solens uppgång under året, och jag kan berätta att fåglarna börjar kvittra ungefär vid 02.00 och slutar inte riktigt någon gång... och redan nu har det börjat ljusna utanför fönstret.

Jag är stolt över min lilla kära väns tålamod med att fixa layouten, ber om ursäkt att jag slumra till där några minuter, men när batteriet på din mobil tog slut blev jag plötsligt riktigt rastlös ^^ 

Nattluften på vägen hem gör dock att man piggnar till. och så sitter man här och chattar med alla möjliga människor hela nätterna, otroligt underhållande men samtidigt slöseri med tid... så jag natar att jag får avsluta här.

God morgon världen :) 
jag hoppas jag drömmer om jordgubbar <3
Kram, Puff!

02:13

Hej allihopa!
Klockan är snart 10 minuter över två och jag är precis klar med layout-en av bloggen. Jag är inte så säker på om den blev bra eller inte, men det får räcka tillsvidare. Det kanske var lite tråkigt att förssta inlägget postas mitt i natten av en sömnig ekorre, men det är en början. Puff och jag tyckte att vi skulle sätta våra tankar i spel och faktiskt starta bloggen som vi har pratat om så NU ÄR VI HÄR VÄLDEN! Mer uppdateringar kommer senare, men jag är glad att jag har postat första inlägget. Puff kommer nog inte bli så glad :)
Kram Piff!

Testing...

Hello!
Testing, testing. One two three :)

RSS 2.0